Permanente Make-Up

yellow diamond shape

Eyeliner

Vergeet uitgelopen make-up, ongelijke wenkbrauwen en stress bij het sporten. Permanente make-up is voor iedereen die zijn natuurlijke schoonheid wil benadrukken en er ten allen tijde goed wil uitzien. Geen gedoe meer met wenkbrauwen bijtekenen, geen ongelijke eyeliner meer en geen panda-ogen meer. Gewoon natuurlijk jezelf.

Iedere eyeliner (boven- en onderkant) die met permanente make-up wordt aangebracht begint steeds met de wimperlijn op te vullen. Zo krijg je een mooie, natuurlijke oogopslag. Iedere vorm, kleur en dikte is anders want iedere persoon is uniek, ook de vorm en de kleur van de ogen.

Zo ziet het genezingsproces van de PMU eruit:

Hoe breed kan de eyeliner worden ingezet?

Als het bij je ogen past kan de eyeliner vrij breed ingezet worden. Bedenk wel dat een eyeliner vrij lang houdt. Wil je deze vorm over 5 jaar nog? En wil je dit altijd, elke dag? Soms is het verstandiger de lijn mooi vol, maar niet al te breed aan te zetten. Als je dan bij gelegenheid de eyeliner sterker wil aanzetten, kan dat alsnog!

 • Eyeliner onder €150
 • Eyeliner boven €210
 • Eyeliner boven en onder €297
 • 1 nabehandeling inbegrepen na 4-6 weken

Deepliner

Deepliner is een nieuwe semi-permanente make-up techniek. Deepliner wordt net aan de grens, tussen de wimpers gezet waardoor de wimpers veel voller en langer lijken. Niet zo heftig als een eyeliner, maar het zorgt wel voor een frisse en vooral open blik. Je uitstraling wordt vriendelijker, en je oogopslag wordt frisser!

Let op: indien je lenzen draagt is het handig om een lenzen doosje mee te brengen. Tijdens de behandeling mogen de lenzen niet in de ogen blijven.

 • Deepliner onderkant €130
 • Deepliner bovenkant €172
 • Deepliner onder- en bovenkant €252
 • Bij een extra bijwerking (v.a. 3de keer) 27

Wenkbrauwen

Er zijn verschillende permanente make-up technieken om prachtige wenkbrauwen te creëren waar je langdurig van kunt genieten. De tijd dat je iedere ochtend je wenkbrauwen moest tekenen, of door middel van poeder in model bracht, is voorbij. Maar elke huid en wenkbrauw is anders. Er zijn verschillende technieken in de permanente make-up. zoals: Microblading, Ombré brows (ook wel powderbrows genoemd) of een combinatie ervan.

De verschillende technieken

Microblading is een manuele techniek waarbij door middel van hele kleine dunne sneetjes de wenkbrauw haren een voor een worden gemaakt in de huid. Dit wordt vervolgens ingekleurd met speciaal pigment, wat is afgestemd op jouw haarkleur en gezicht. Microblading is een techniek die geschikt is voor mensen met een droog huidtype. Dit is belangrijk omdat bij een droge huid de sneetjes mooi genezen en het resultaat mooie individuele hairstrokes zullen zijn in combinatie met het pigment. Wanneer je een vette of gecombineerde huid hebt, is deze behandeling niet mogelijk.

De voordelen van microblading:

 • Microblading €199

Powderbrows  is een machinale techniek waarbij pigment onder de huid wordt gezet door een Nano-naald. Hier creëren we het poeder effect, alsof de wenkbrauwen zijn ingekleurd met wenkbrauw poeder.  Het pigment zet ook niet uit door de reactie op bijvoorbeeld een vettere huid. Dit maakt dat deze techniek geschikt is voor alle huidtypes en leeftijd.

 • Powderbrows €264
 • Combi strokes – powder €410

Shading zorgt ervoor dat je iets meer opvulling hebt aan de uiteinde van de wenkbrauwen. Dit kan worden gecombineerd met microblading. Indien de huid er geschikt voor is.

Ook kun je terecht voor lippigmentatie. Hierbij kunnen we full lips of  blush lips toepassen op je lippen!

 • Lip Blush €432
 • Full lips €513

Touch-Up behandeling

Na ongeveer 4-6 weken dien je terug te komen voor een touch-up behandeling. Het resultaat van de eerste sessie zal ongeveer 70% vervagen. Om ervoor te zorgen dat het resultaat optimaal zichtbaar is, is een touch-up behandeling noodzakelijk. Na deze tweede behandeling zal 70% van de initiële behandeling het eindresultaat zijn en blijven. Zonder deze touch-up behandeling zal het resultaat van de deepliner maar maximaal 3 maanden zichtbaar zijn. Na de touch-up behandeling is dit verlengd tot 1 – 3 jaar*.

* De resultaten van de behandeling blijven zichtbaar tussen de 1 – 3 jaar. Dit verschilt per huidtype. Daarnaast kunnen verschillende levenswijzen de houdbaarheid van de pigment verkorten. Denk hierbij aan veel zonnen, cosmetische behandelingen etc.

Bekijk Onze acties

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna exercitation ullamco