Ontharingen

Hars & Suikerontharing

yellow diamond shape

Ontharen met Hars

Ontharen met Suiker

Bij Beautycenter Katrien werken we ook met suikerontharing van het merk Royx Pro. Deze manier van ontharen is zeer verschillend dan die van het klassiek ontharen met hars.

Suikerontharing is een verfijnde ontharingstechniek die alle haartjes vanaf de wortel verwijdert met suikerpasta waardoor ze fijner en dunner terugkomen. 100% natuurlijk, minder pijnlijk, minimum aan irritatie en roodheid en een fluweel zachte huid als resultaat. Je haartjes moeten best de lengte van een rijstkorrel zijn en 10 dagen niet geschoren hebben voor het mooiste resultaat.

Een suikerontharing doet echter meer dan ontharen alleen, ze zorgt ook voor een natuurlijke peeling van de huid waardoor de huid zijdezacht aanvoelt.

Suikeren Vs. Harsen

Wat moet je weten vooraleer je komt?

24u voor de suikerontharing geen scrub op je lichaam! In tegenstelling tot bij klassieke hars, heeft suiker de dode huidcellen net nodig om aan te kleven. 

De avond voor en de dag van de behandeling breng je geen bodymelk, crème, olie of andere hydraterende producten meer aan, zo kan de suiker beter hechten aan de haartjes.

Indien je altijd geschoren hebt, stop je best 10 dagen voor je eerste suikerontharing, je haartjes moeten ongeveer een rijstkorrel lang zijn.

Suikerhars is het nieuwe waxen!

Suikerontharing is gewoon veel aangenamer en zachter voor de huid. Hars bevat heel vaak chemische bestanddelen en kleeft aan de levende huidcellen. Daardoor geeft het de huid vaak een ruw, geïrriteerd en oncomfortabel gevoel. Suikerontharing is 100% natuurlijk en hecht zich vast aan de dode huidcellen. Hierdoor voelt de huid na de behandeling zijdezacht aan. Bovendien werken we bij suikerontharing steeds op lichaamstemperatuur en is verbranden dus niet mogelijk.

Bekijk Onze acties

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna exercitation ullamco