Gelnagels

yellow diamond shape

Gelnagels

Je handen zijn je visitekaartje.
Mooie gelnagels met een keuze uit meer dan 140 kleuren van Pronails & Abstract.

Gelnagels bestaan uit een harde gel die qua structuur een stuk dikker is dan semi-permanente gellak. Het blijft 3 à 4 weken mooi.

Extra tip bij broze nagels: verzorg elke avond je nagelriemen met nagelolie. Na amper een week zal je al snel een duidelijk verschil zien!

Nieuwe set gelnagels met verlenging

Wanneer het je eerste afspraak is en je wenst je eigen nagels te verlengen dan kies je voor een nieuwe set kunstnagels met verlenging. Je kan hier ook de gewenste vorm kiezen. Je nagels worden afgewerkt met een kleur of glitter naar keuze.

 • Nieuwe set gelnagels met verlenging €65

Bijwerking nagels na 3 à 4 weken (gel)

Een bijwerking van je nagels met hard gel. Je kan kiezen voor een kleur of naturel. Gelnagels raden we aan voor mensen die extra stevigheid nodig hebben.

 • Bijwerking nagels na 3 à 4 weken (gel) €42

Brush ’N Color na 3 à 4 weken (gellak)

Versteviging van je natuurlijke korte nagel naturel of met een kleurtje. Tijdens deze behandeling worden uw nagels verstevigd en is voor korte nagels aan te raden. 80% van onze klanten kiezen hiervoor.  Er is bij deze behandeling geen mogelijkheid de nagels te verlengen. De nagels kunnen in de naturel kleur van het product worden gelaten of ze worden afgewerkt met een kleurtje of glitter naar keuze.

 • Brush ’N Color na 3 à 4 weken (gellak) €42

Sopolish (verharde nagellak)

Nagels lakken is voor sommigen een ontspannende bezigheid, voor anderen vreselijk frustrerend. En dan zwijgen we nog over de horror van het verwijderen van nagellak met dissolvant. Voor deze laatste groep mensen is de semi-permanente nagellak (Sopolish) van Pronails de perfecte oplossing.

Sopolish voor perfect gelakte nagels die minstens 14 dagen goed blijven zitten.

 • Sopolish €32
 • Sopolish met Rubber Base Abstract €35
 • Herstelling na 5 dagen €5

  Binnen 5 dagen: GRATS

 • Nail Art vanaf € 0.50 per nagel

  Diverse keuze, prijzen variëren afhankelijk de techniek

Bekijk Onze acties

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna exercitation ullamco