Gelnagels

yellow diamond shape

Gelnagels

Je handen zijn je visitekaartje.
Mooie gelnagels met een keuze uit meer dan 140 kleuren van Pronails & Abstract.

Gelnagels bestaan uit een harde gel die qua structuur een stuk dikker is dan semi-permanente gellak. Het blijft 3 à 4 weken mooi.

Extra tip bij broze nagels: verzorg elke avond je nagelriemen met nagelolie. Na amper een week zal je al snel een duidelijk verschil zien!

Nieuwe set gelnagels met verlenging

Wanneer het je eerste afspraak is en je wenst je eigen nagels te verlengen dan kies je voor een nieuwe set kunstnagels met verlenging. Je kan hier ook de gewenste vorm kiezen. Je nagels worden afgewerkt met een kleur of glitter naar keuze.

  • Nieuwe set €70

Bijwerking nagels na 3 à 4 weken (gel)

Een bijwerking van je nagels met hard gel. Je kan kiezen voor een kleur of naturel. Gelnagels raden we aan voor mensen die extra stevigheid nodig hebben.

  • Bijwerking nagels (gel) €45

Brush ’N Color na 3 à 4 weken (gellak)

Versteviging van je natuurlijke korte nagel naturel of met een kleurtje. Tijdens deze behandeling worden uw nagels verstevigd en is voor korte nagels aan te raden. 80% van onze klanten kiezen hiervoor.  Er is bij deze behandeling geen mogelijkheid de nagels te verlengen. De nagels kunnen in de naturel kleur van het product worden gelaten of ze worden afgewerkt met een kleurtje of glitter naar keuze.

  • Brush ’N Color (gellak) €35

Bekijk Onze acties

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna exercitation ullamco