Figuurcorrectie

LPG Endermologie® Lipomassage

yellow diamond shape

Figuurcorrectie

Is een natuurlijke en aangename techniek die het bindweefsel mobiliseert om de stofwisseling te stimuleren, de vermindering van vet te activeren, kuiltjes glad te strijken en de contouren te verstevigen, waar u maar wilt.

Wat doet LPG endermologie®?

Veelgestelde Vragen

Hoeveel sessies heb ik nodig en om de hoeveel tijd?

Na jouw eerste sessie is het resultaat al voelbaar.  Je voelt je vitaler in je hele lichaam en je ledematen voelen minder zwaar. Wij adviseren voor het beste resultaat een intensieve kuur van 10 sessies. Het beste resultaat behaal je als je 2x per week kan komen.

Is het resultaat blijvend?

Huidverslapping en cellulitis zijn hormonaal, daarom raden we aan om het minstens 1x per maand te onderhouden. Ook om blijvend hardnekkig vet te verwijderen is dit aangeraden.

LPG Lipomassage : Voor 1 zone (benen of billen of buik of love handles) / Voor meerdere zones (heel het lichaam)

BodyBooster

U ligt in de BodyBooster waar lucht wordt ingebracht en weer afgezogen. Speciale manchetten geven een rustige en zachte massagetechniek die de natuurlijke bloedcirculatie en lymfestroom stimuleert.

De drukfase opent de kleinste lymfevaatjes vlak onder de huid, de drukloze fase geeft de gelegenheid om ze weer te sluiten. Zo worden afvalstoffen uit het lichaam verwijderd. Deze passieve therapie stimuleert het metabolisme en zorgt voor een verhoogde bloedcirculatie en verbeterde lymfestroom.

Het ingebouwde infrarood systeem versterkt daarbij de afslankende en reinigende werking. Het biedt de mogelijkheid om een krachtige thermische verwarming te combineren met verschillende pressotherapie programma’s. Ook heeft de infraroodbehandeling een duidelijk positief en aangenaam effect op mensen met fybromyalgie of reuma.

Positieve Effecten

De BodyBooster zorgt er voor dat de lymfecirculatie tot 10 maal sneller gaat stromen dan normaal.

Flabélos

Versteviging • Vetverbranding • Anti-cellulitis

De FLABELOS werkt met een zogenaamd pivotal systeem, GEEN trilbewegingen, maar wel korte, snelle kantelingen van de plaat die ervoor zorgen dat je spieren 30 tot 50 x per minuut samentrekken.      Je verkrijgt niet alleen een stevigere botstructuur, ook zorgt de FLABELOS voor een betere lenigheid, een verbeterd metabolisme, een betere bloeddoorstroming en een betere aanvoer van zowel zuurstof als essentiële voedingsstoffen.                                                                        Met andere woorden: slecht 3 x10 minuten per week volstaan om je fysieke en mentale fitheid te optimaliseren.

Ook geschikt voor mensen met nek- rugklachten die toch een goede, pijnloze workout willen.

De ultieme body workout. It's simple It's fast It's fun!!!

Bekijk Onze acties

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna exercitation ullamco