Huidverbetering

Behandelingen Met Kalahari

yellow diamond shape

Kalahari Missie

Kalahari Lifestyle heeft als missie om bij elke behandeling een zichtbare huidverbetering te geven aan de klant zonder concessies.

Elk verkocht product moet doen wat het belooft en betaalbaar zijn voor alle vrouwen die het beste willen voor hun huid.

Clear skin treatment

Dieptereiniging voor de jeugd

  • Clear skin €48

Meet & treat skin treatment

Met deze fijne introductie behandeling laten we je kort kennis maken met de wondere wereld van Afrika en Kalahari Skincar.
Huidanalyse, reiniging (geen diepte reiniging), Enzyme peeling, Toner. Honey Bush Soufflé masker. Moisturiser en bescherming.

  • Meet & treat skin treatment €52

Honeybush Skin Treatment

De Honeybush Treatment is een ideale kennismakingsbehandeling voor beginners , voor wie zijn huid nét die extra boost wil geven of als onderhoudsbehandeling.

De Kalahari Honeybush is een diep voedende gezichtsbehandeling met natuurlijke en botanische oliën die een doffe en gedehydrateerde huid voedt en verjongt.

  • Honeybush Treatment €70

Vitamine C Treatment (POPULAIR)

Dit is een ultra verstevigende anti-verouderingsbehandeling rijk aan biologische Vitamine C en essentiële antioxidanten.

Vitamine C boost en verbetert het collageen- en elastine herstel. De huid wordt zichtbaar sterker, poriën verstrakken en de huid gaat er helderder en jonger uitzien. Geschikt voor alle huidtypes.

  • Vitamine C Treatment €86

Vita Gel Skin Treatment

De Vita-gel huidbehandeling doet de huid herleven en zorgt voor huidverjonging. De effectieve  combinatie van Alpha Hydroxyzuren, peptiden en vochtbindende ingrediënten zorgen voor een zichtbaar jongere, stralende en gedetexturiseerde huid. De verzorging is geschikt alle huidtypes met uitzondering van een gevoelige huid ook voor mensen met couperose is dit een mooie behandeling.

Voordelen: Anti-veroudering, ultra verjongend, gladdere huidtextuur, egalere huidteint.

  • Revitalising Vita Gel €75

Phytic Clay Skin Treatment

Het Phytic Clay behandelmasker is een pro-actieve behandeling die amandel, glycol en fytinezuur van sojaboon extract bevat. Het behandelmasker richt zich effectief op de hyperpigmentatie en verjonging van de huid en laat het zichtbaar stralend en verkwikt achter. Deze verzorging is geschikt voor alle huidtypes met uitzondering van een gevoelige huid.

  • Phytic Clay €80

Phyto Enzyme Compound Treatment (PEC)

Aangepaste behandeling voor elk huidtype ~ aangewezen bij gevoelige huid, vette huid (acne/grove poriën) of huid met hyperpigmentatie.

De PEC behandeling is een zeer effectieve, diep reinigende behandeling met enzymen uit groente en fruit gecombineerd met glycolzuur.  De huid zal er zichtbaar jonger, helderder en stralender uitzien. De PEC-behandeling is geschikt voor alle huidtypes met uitzondering van een gevoelige huid.

  • Phyto Enzyme Compound PEC €91

PHYTO Compound

Extra optie tijdens de verzorging

Vitamine C Eye Treatment

Een heerlijk oogmasker tijdens uw verzorging voor net dat mooie extraatje.

  • Eye Treatment Vitamine C €15

LED licht therapie

Dit is een nieuwe technologie voor huidverbetering gebaseerd op zuiver rood LED licht.

Het systeem werd ontwikkeld na jarenlang intensief medisch onderzoek.

Het energetische licht gaat tot 5 mm diep in de huid waardoor een verhoogde cellulaire activiteit ontstaat (fotomodulatie). De diverse huidcellen slaan energie op en worden optimaal gestimuleerd om nieuwe collageen en elastine aan te maken. Na enkele behandelingen is een opmerkelijke huidverbetering en huidverjonging waarneembaar.       

Het staat wetenschappelijk vast, dat rood/infrarood LED licht:

Het rode licht gaat tot 5 mm diep in de huid waardoor de diverse huidcellen energie opslaan en heel wat nieuwe collageen en elastine aanmaken. Na enkele behandelingen is een opmerkelijke huidverbetering en huidverjonging waarneembaar.       

Bekijk Onze acties

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna exercitation ullamco