Huidverbetering

Behandelingen Met Kalahari

yellow diamond shape

Kalahari Missie

Kalahari Lifestyle heeft als missie om bij elke behandeling een zichtbare huidverbetering te geven aan de klant zonder concessies.

Elk verkocht product moet doen wat het belooft en betaalbaar zijn voor alle vrouwen die het beste willen voor hun huid.

Clear skin treatment

Dieptereiniging voor de jeugd

Honeybush Skin Treatment

De Honeybush Treatment is een ideale kennismakingsbehandeling voor beginners , voor wie zijn huid nét die extra boost wil geven of als onderhoudsbehandeling.

De Kalahari Honeybush is een diep voedende gezichtsbehandeling met natuurlijke en botanische oliën die een doffe en gedehydrateerde huid voedt en verjongt.

Vitamine C Treatment (POPULAIR)

Dit is een ultra verstevigende anti-verouderingsbehandeling rijk aan biologische Vitamine C en essentiële antioxidanten.

Vitamine C boost en verbetert het collageen- en elastine herstel. De huid wordt zichtbaar sterker, poriën verstrakken en de huid gaat er helderder en jonger uitzien. Geschikt voor alle huidtypes.

Vita Gel Skin Treatment

De Vita-gel huidbehandeling doet de huid herleven en zorgt voor huidverjonging. De effectieve  combinatie van Alpha Hydroxyzuren, peptiden en vochtbindende ingrediënten zorgen voor een zichtbaar jongere, stralende en gedetexturiseerde huid. De verzorging is geschikt alle huidtypes met uitzondering van een gevoelige huid ook voor mensen met couperose is dit een mooie behandeling.

Voordelen: Anti-veroudering, ultra verjongend, gladdere huidtextuur, egalere huidteint.

Phytic Clay Skin Treatment

Het Phytic Clay behandelmasker is een pro-actieve behandeling die amandel, glycol en fytinezuur van sojaboon extract bevat. Het behandelmasker richt zich effectief op de hyperpigmentatie en verjonging van de huid en laat het zichtbaar stralend en verkwikt achter. Deze verzorging is geschikt voor alle huidtypes met uitzondering van een gevoelige huid.

Phyto Enzyme Compound Treatment (PEC)

Aangepaste behandeling voor elk huidtype ~ aangewezen bij gevoelige huid, vette huid (acne/grove poriën) of huid met hyperpigmentatie.

De PEC behandeling is een zeer effectieve, diep reinigende behandeling met enzymen uit groente en fruit gecombineerd met glycolzuur.  De huid zal er zichtbaar jonger, helderder en stralender uitzien. De PEC-behandeling is geschikt voor alle huidtypes met uitzondering van een gevoelige huid.

PHYTO Compound

Extra optie tijdens de verzorging

Vitamine C Eye Treatment

Een heerlijk oogmasker tijdens uw verzorging voor net dat mooie extraatje.

Ernani & KRX

“In harmonie met de natuur” is het motto van Ernani & KRX. Deze twee merken bieden alleen producten aan van hoge kwaliteit, met zoveel mogelijke natuurlijke, werkzame ingrediënten.

Al deze producten zijn gericht op daadwerkelijke huidverbetering en doen wat ze beloven!

De huidverbeterende behandelingen vertragen de zichtbare tekenen van veroudering en pakken huidproblemen aan. 

ERNANI logo
krx 1024x724 removebg preview

Carboxy CO2 Therapie
(zuurstof boost voor de huid)

Jij zoekt een manier om je huid te verbeteren? Carboxytherapie is een prachtige behandeling, het is een verjongingsmethode die niet invasief en niet agressief is, maar wél erg effectief.

Carboxytherapie helpt donkere cirkels rond de ogen te verminderen, de huid strakker en egaler te maken en vetophopingen te verminderen. Tijdens het masker maken je rode bloedcellen zuurstof vrij, waardoor je huid zich sneller vernieuwt. Cellen gaan beter functioneren waardoor de elastine- en collageenproductie wordt gestimuleerd.

Voordelen van Carboxy
Hét doel van deze behandeling is veroudering en huidverslapping tegengaan. Denk dan aan rimpels, kraaienpootjes, wallen (verkleuring of verslapping van de huid onder de ogen).

Would you like more information or have any questions about this treatment?

Carboxy Therapie
INCLUSIEF HET BIOCELLULOSEMASKER

Dit masker is doordrenkt met 20 ml serum met hyaluronzuur, peptiden en Centella Asiatica. De werkstoffen in het KRX Biocellulosemasker dringen sneller in de huid dan enig ander masker op de markt.

Carboxy Therapie
INCLUSIEF V-MASK

Ons Krx Aesthetics V-mask is ontwikkeld voor het ‘optillen’ van de huid. De huid wordt gelift en krijgt een prachtige glow. Het is gemaakt om fijne lijntjes te behandelen, de huid zichtbaar te liften, poriën te zuiveren en te verkleinen.

De huid verbetert zichtbaar doordat het masker ook dode huidcellen verwijdert! Dit speciale masker is geschikt voor een normale huid met onregelmatigheden, bij gebrek aan collageen, rimpels en een verslapte huid.

Carboxy Therapie met Turtle Pin
56 WERKZAME STOFFEN DIE IN HET SERUM ZITTEN

De behandeling is zeer geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid door het stimuleren van fibroblasten, die daardoor weer collageen en elastine aanmaken.

  • Huidverjonging

  • Hydrateert de huid

  • Zorgt voor meer energie aan de cellen

KRX Green Sea Peel
STERKER DAN EEN KRUIDENPEELING

Met de Green Sea Peel biedt Beautycenter Katrien een natuurlijk zeer doeltreffend alternatief voor een chemische peeling. De hoofdingrediënten worden immers puur uit de zee geoogst. Deze peeling stimuleert de huidcellen, verwijdert de meest oppervlakkige huidlaag en regenereert nieuwe huidcellen. Zodat jouw huid een energieboost krijgt!

Zeg welkom tegen een nieuwe stralende jonge & frisse huid. Deze peeling werkt op melasma, hardnekkig pigment, lijntjes en rimpels, acné, ouderdomsvlekken, alle oneffenheden, grote poriën.

  • Een stralende, jongere huid

  • Meer stevigheid en minder lijntjes

  • Meer soepelheid

  • Verbetering van acne, pigment en melasma

  • Een egalere teint

LED licht therapie

Dit is een nieuwe technologie voor huidverbetering gebaseerd op zuiver rood LED licht.

Het systeem werd ontwikkeld na jarenlang intensief medisch onderzoek.

Het energetische licht gaat tot 5 mm diep in de huid waardoor een verhoogde cellulaire activiteit ontstaat (fotomodulatie). De diverse huidcellen slaan energie op en worden optimaal gestimuleerd om nieuwe collageen en elastine aan te maken. Na enkele behandelingen is een opmerkelijke huidverbetering en huidverjonging waarneembaar.       

Het staat wetenschappelijk vast, dat rood/infrarood LED licht:

Het rode licht gaat tot 5 mm diep in de huid waardoor de diverse huidcellen energie opslaan en heel wat nieuwe collageen en elastine aanmaken. Na enkele behandelingen is een opmerkelijke huidverbetering en huidverjonging waarneembaar.       

Bekijk Onze acties

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna exercitation ullamco